Értékelés GF Factory V2 kiadás Breitling Avengers sorozat Blackbird felderítő repülőgép replika órák

Helló mindenki, órám. Ma egy GF-gyár Breitling Avengers-féle blackbird felderítőórák sorozatának értékelése 2017-ben rendetlenségnek nevezhető. Az úgynevezett "fekete madár" valójában az Egyesült Államok által kifejlesztett nagy magasságú stratégiai felderítő repülőgépekre utal. - Az SR-71 vadászgép, az egyetlen olyan repülőgép, amely még mindig a Blackbird családban üzemel.replika órák A légiközlekedési szakterületre specializálódott Breitling erős repülési szellemét és tervezési inspirációját felvette, és előmozdította az Avengers Blackbird Reconnaissance Machine Limited Edition-et. Kompozit ergonómiai kialakítású titán tokot használ, hogy egyéni karórájú, nemes katonai minőséget mutasson be, és az első megjelenésből a rajongók szívét rögzítette.

Az óra értékelésének Breitling Blackbirdje a GF gyár v2 változata, a v1 verzióhoz képest a következő pontokat frissíti: A külső gyűrű frissítése: a külső gyűrű árnyékolásának V1 változata kissé durva, miután a GF óragyártók többször próbálták, végül finom árnyékolást végeztek. Dial frissítés: V1 változata a dial skála színe fekete, az eredeti közel van a színe a kezét, egy mély pisztoly szürke (köszönhetően a gondos nézni barátok helyesbíteni). Esettanulmány: Mivel az óraszámítógépek azt mutatják, hogy a V1 eset könnyebben ragaszkodik az ujjlenyomathoz, mint az eredeti, és az eset viszonylag könnyen "piszkos", így a GF óragyártó kutatása után megállapították, hogy az eredeti tok be van vonva. Hasonlóan az "autós burkoláshoz" (könnyebb megérteni),rolex replika az ujjlenyomat elleni ujjlenyomatokon túlmenően az antioxidációs feketésítés is növelheti a kopásállóságot, csöpöghet a gyöngyökbe, próbálhatja meg az asztali barátok elindítását . Ezután kövesse az órát, hogy megnézze a GF Factory Breitling Blackbird v2 változat varázsát.

Az óra elejétől láthatjuk, hogy a fekete madár-felderítő óra órája titánból készül, amelyet a légiközlekedési ágazat kedvelt, hűvös, fekete szénbevonatot visel, és a GF-replika megegyezik az eredetivel. Könnyű, de nem túl durva személyisége a titán anyagnak, majd a nagy szilárdságú karbonitridálás során az anyagtól és színtől függetlenül pontosan ugyanaz, mint az eredeti, könnyű és mégis durva személyiség.

A Breitling Stereo LOGO dombornyomott gravírozással érzi a tisztaságot és a hűvös fekete matt tárcsát. A mattszemcsék fekete és hűvös tárcsa még mindig a klasszikus háromcsúcsos alaprajz,replika óra amely időadatokat nagyon hatékonyan és egyértelműen továbbít az olvasási idő, az egyszerű és a klasszikus. A kéz és a tárcsázó világító is svájci szuper éjszakai fényt használ, a tárcsát többször hibakeresették, az árnyékolás finomsága nem különbözik az eredetitől!

A pilóta órájának tagjaként a Blackbird Reconnaissance Watch nagyon egyedi elemekkel rendelkezik, mint például a tárcsázás mérete, fényereje, keze és időskálája, mindegyik világos olvasatra épül, és 3 órakor is beállítható. Van egy naptárablak-megjelenítési funkció.

Az egyirányú ratcheting forgó kereten lévő fényes hely összhangban van a svájci szuper éjszakai fény eredeti használatával, zafír üvegvédelemmel az éjszakai fényen kívül! Tartsa meg a minőséget minden áron. Az éjszakai gyöngy a 12-es méretarányú felülethez igazodik, így az obszesszív-kompulzív zavar és a szűz nem szivárog. A körön lévő betűk mérete és stílusa tökéletesen helyreállt az eredetire, és az előlapon négy előlapjelző is van,replika óra webáruház amelyek kényelmesebbé teszik a műveletet és biztosítják a legpontosabb repülést és a búvárkodás időzítését.

A koronának rendkívül vízálló, sima, szilárd és tartós spirális kialakítása van, és az eredeti dupla tömítéssel rendelkezik, rendkívül vízálló! A külső LOGO kialakítás tökéletes, és a tekercs korona felső és alsó oldala is ívszög-védelemmel rendelkezik, amely három funkcióval rendelkezik: a beállítási idő, a naptár és a tekercselés változása.

A burkolat titánból készült és nagy szilárdságú szénnel és nitrogénnel megfeketedett, a fekete titokzatosabb. A fülek fülei enyhén elcsúsznak, tökéletesek az egy-egy kicsinyítéshez,replika órák boltja és még az előlap vastagsága is megegyezik az eredetivel. Látható, hogy a GF gyár nagyon jól ellenőrzi a részleteket.